Twitter'da Sizi Takip Edenleri Otomatik Siz de Takip Edin

26 Mart 2013 Salı tarihinde yazılmıştır.

Twitter kullanıcıları takip ettiği kişiler tarafından takip edilince nundan keyif alırlar. Sizi takip eden birini sizin de geri takip etmeniz bir nezaket geregidir. Pek çok twitter kullanıcısı takip ettiği kişiler onu geri takip etmediği için takip etmekden vazgeçer, bunun için yapılandırılmış çok çeşitli twitter uygulamaları da vardır. Daha  öceki yazılarımda takip etmeyen kişileri otomatik takip etmekten vazgeçmeyi anlatmıştım.
Bu yazımda ise Twitter'da sizi takip eden bir kişiyi sizin de onu geri takip etme konusuna değinecegim.

Peki neden takip edeni takip etmeliyiz ?
Özellikle Takipçi arttırma sistemlerini kullanıp, takipçi kazanıyorsak, mutlaka takipçilerimizi hiç zaman kaybetmeden bizim de takip etmemiz şarttır. Zira takipçi sistemlerinden kazandığımız takipçilerin çoğu  oldukça profosyonel Twitter kullanıcılarıdır. Kendilerini geri takip etmeyen bir Twitter kullanıcısını çeşitli uygulamalar kullanıp tespit eder ve kısa sürede yüzlerce kişiyi takip etmekten vazgeçebilir ve bu hiç te zor olmaz sadece bir kaç dakikada bu işi halleder. Eğer bahsettiğim takip edeni geri takip et sistemini kullanırsak bizi takip eden kişileri biz de otomatik sistem tarafından takip ettiğimiz için takip edenlerimizi bu sebebten dolayı kaybetmeyeceğiz.

Twitter takipçilerini otomatik geri takip için yapman gereken 


Takip edeni otomatik takip etmek için buradan linke tıkla ve Sign in with Twitter butonuna bas sonra bir twitter uygulaması izin isteyecek uygulamaya izin ver. Hepsi bu kadar.



Twitter'da Sizi Takip Edenleri Otomatik Siz de Takip Edin için “2 yorum” bulunmaktadır.