Killzone Oyununu Türkçe Oynayabileceksiniz

27 Mart 2013 Çarşamba tarihinde yazılmıştır.


Sony Eurasia, küresel portföydeki en çok oynanan oyunları tek tek dillere çevirerek Türkiyeli oyunseverlere sunmaya devam ediyor. Dizinin yeni halkası, ünlü tiyatro sanatçılarımız Atilla Olgaç ve Hazım Körmükçü tarafından seslendirilen Killzone 3 oldu.

En popüler PlayStation 3 oyunlarından olan Killzone 3, Türkçe seslendirme dışında Move hareketle kontrol kiti ve 3D uyumluluğuyla birlikte geldi.

Sony Eurasia Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Özgür Kirazcı, “Türkiye, artık bir oyun ülkesi olduğunu kanıtladı. Türkiye’nin bu konumunu daha da güçlendirmek ve ülkemizi, oyun endüstrisinde bir marka haline getirmek için daha çok Türkçe ve daha çok 3 boyutlu oyun çıkaracak, PS Move ile birlikte eğlenceye daha çok hareket katmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeni ürünü ilginç kılan en önemli özellik, oyunun önemli karakterlerinden olan Admiral Orlock’u Kurtlar Vadisi’nin Kılıç’ı Atilla Olgaç’ın, Helghast Ordusu’na karşı mücadelede yer alan Özel Güç askeri Tomas “Sev” Sevchenko’yu ise ünlü oyuncu Hazım Körmükçü’nün seslendirmesi.

Killzone Oyununu Türkçe Oynayabileceksiniz için “0 yorum” bulunmaktadır.