Exper'in Yeni Tablet Bilgisayarı

27 Mart 2013 Çarşamba tarihinde yazılmıştır.


Exper şirketi piyasada bilgisayar kullanım alışkanlıklarını değiştirecek ve bu yıl dünyada milyonlarca kişi tarafından satın alınması beklenen tablet bilgisayar pazarına EasyPad ile girdi.

İstanbul Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılan Türkiye’nin ilk tablet bilgisayarı Exper EasyPad’in P10AN modeli, özel tanıtım fiyatıyla 11 Şubat’ta ilk kez Migros mağazalarında tüketiciyle buluşacak.

Exper Genel Müdürü Orhan Korkusuz, son dönemde teknoloji tutkunlarının en çok satın almak istediği ürünler arasında yer alan tablet PC pazarına EasyPad ile yeni bir soluk getireceklerini söyledi. Korkusuz, “Exper olarak tüketicileri her zaman ileri teknoloji ürünleriyle buluşturuyoruz. Bunun en iyi örneklerinden biri de EasyPad. Gerek şık tasarımları gerekse güçlü donanım özellikleriyle geniş bir kullanıcı kesimine hitap eden EasyPad’ler ile kullanıcılara kusursuz ve benzersiz bir mobil deneyim sunacağız. Yeni nesil işlemci, işletim sistemi ve grafik kartlarla en az dizüstü bilgisayarlar kadar verimli hale gelen tablet PC pazarında Exper olarak çok iddialıyız” dedi.

1 yorum: