Takibi toplu bırak otomatik takipten vazgeç

1 Ocak 2013 Salı tarihinde yazılmıştır.



Takip etmeyenleri otomatik takip etmekten vazgeç

Takip etmekten vazgeçmeye yarayan bu site ise kullanıcılarına yukarıdaki Takibi bırak başlıklı yazımızdaki tvitly.net sitesine nazaran daha kullanışlı neticede tvitly.net sitesinde bizi takip etmeyen takip ettiğimiz kişileri takip etmekten vazgeçerken her takipten vazgeçme işlemini tek tek çarpı x işaretine tıklamayla gerçekleştiriyorduk. Bu takipten vazgeçme sitesinde ise takipten vazgeçme işlemini tek tıklama ile toplu olarak yapabilmemiz mümkün.


Takip etmeyenleri takip etmekten vazgeçerken eger Takibi Toplu Olarak Bırak seçeneğini kullanıp Takibi bırakırsanız sakın ha sakın bu işlemi tekrar tekrar gerçekleştirmeyiniz çünkü Twitter hızlı takipten vazgeçme işlemlerini Spam olarak algılar Twitter'ın takibi bırakma işlemi için sadece kendilerinin bildiği belli bir takım limitleri vardır.


Siz bu sistemi kullanıp 1 saat içinde 1000 kişiyi takip etmekten vazgeçer takibi bırakırsanız twitter bu durumu spam olarak algılar ve spam gerekçesi ile twitter tarafından hesabınız askıya alınır veya tamamen kapatılır.





ÖNERİLERİM:


  • Bu işlemi yani Takibi Toplu Olarak Bırak seçeneğini yanlızca birkaç saat arayla o da her kullandığınızda tek sefer olmak kaydıyla kullanın. 


  • Takibi el ile bırakma konusunda bir sakınca yok bu şekilde istediğiniz kadar takibi bırakabilirsiniz. 


    Takibi toplu bırak otomatik takipten vazgeç için “0 yorum” bulunmaktadır.