Sony'den Akıllı Telefon

29 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde yazılmıştır.

Sony Akıllı Telefon
Sony yılın ikinci ayrısında bombalarını patlatıyor

Sony firması akıllı telefon çalışmalarına devam ediyor. Şirket şimdi de phablet telefon üzerinde çalışıyor.

Sony yılın ikinci yarısında piyasaya sürmeye hazırlandığı Sony Togari ve Sony Honami isimli iki telefon piyasaya sürecek. Asya kaynaklardan gelen bazı haberlere göre, Sony Xperia Togari 6.44 inç Full HD bir ekrana sahip olacak. Cam malzemenin kullanılacağı cihaz Xperia Z gibi ince bir tasarıma sahip olacak. Ön ve arka kısmının beyaz olacağı söylenen cihazın Temmuz ayında Japonya’da piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Sony Akıllı Telefon



Sony hiçbir şeyi şansa bırakmıyor ve son amiral gemilerden daha üstün özelliklere sahip olacak akıllı telefonu Sony Xperia Honami’yi piyasaya sürmeyi planlıyor. Xperia Honami, 5 inç FullHD ekran, grafico Adreno 330, 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, Walkman (S-Master MX Dijital Amplifikatör?) ses yongası, CMOS sensör Cyber-shot Carl Zeiss lens ile 20 Mpxl kamera, ayrıca suya ve toza dayanıklı olacak olan cihazın son olarak, 2700 ve 3000 arasında mAh bir pile sahip olacağı söyleniyor.

Honami için Asya pazarında Temmuz ayında lansman olacağı söyleniyor ve daha sonra Ağustos ve Eylül ayları arasında diğer ülkelerde piyasaya sürülecek. Sony’nin bu cihazları Berlin’de düzenlenen IFA etkinliğinde tanıtma ihtimalide bulunuyor.

Sony'den Akıllı Telefon için “0 yorum” bulunmaktadır.