Wordpress Site Yazarı Eklentisi

27 Mart 2013 Çarşamba tarihinde yazılmıştır.


Yazar bilgileri eklentisi birden çok yazarlı sitelerde oldukça faydalı bir eklentidir..Bahsetmiş olduğumuz eklentinin adı Cool Author Box.Bu eklenti sayesinde sitenizde bulunan yazılarınızın yazarları hakkında kısa bilgileri yazılmış olan yazıların alt kısımlarında göstermek mümkün.İşte bu sayede hem şık bir görünüp elde ediyor hemde yazarlarınızı ziyartecilerinize tanıtmış oluyorsunuz.Yazar bilgileri yanına istenirse yazarın fotografı ekleniyor.

Bu eklentinin benzer eklentilerden ayıran bir özelliği söz konusu.Yazar bilgilerini yazılarda veya sayfalarda göstermek mümkündür.

Kuruluma geçecek olursak kurulumu oldukça basittir.

Öncelikle eklentimizi buradan indiriyoruz.İndirmiş olduğumuz .zip te bulunan dosyalarımızı sitemizin wp-content/plugins klasörüne atıyoruz.

Daha sonra yönetim panelinden eklentiler sekmesinden eklentimizi aktif hale getiriyoruz.Gerekli ayarları yapmak için Araçlar/Cool Author Box bölümüne girerek istediğiniz şekilde ayarları yapıp kayıt ediyoruz.

Eklentimizde yazar bilgilerini göstermek için yazarlarımızın biyografik bilgilerininde girilmesi gerekmekte.Yazar bilgilerinide Kullanıcılar/Yazarlar ve Kullanıcılar bölümünde girebilirsiniz.

Wordpress Site Yazarı Eklentisi için “0 yorum” bulunmaktadır.