Blogger Sayfasına Facebook Beğen Butonu Ekleme

26 Mart 2013 Salı tarihinde yazılmıştır.

Bloggerda eklediğimiz içeriklerin sonuna "Facebook Beğen Butonu" Eklemeyi tarif edeceğim."Facebook Beğen Butonu"nu bloğuma eklemenin ne gibi yararları var? diyorsanız."Facebook Beğen Butonu" nun içeriklerimizin hemen altında  bulunması, yazdığımız yazıların okuyucular tarafından beğenilip beğenilmediği hakkında bize, geri dönüş sağlayacaktır.

Bu işlemler için sırasıyla şu adımları takip ediyoruz: Kumanda Paneli>Şablon>Htmlyi Düzenle Sayfasına geliyoruz. Widget Şablonlarını Genişlet Kutucuğunu İşaretliyoruz.
Kodlar içerisinde aşşağıdaki kodu buluyoruz.


<div class='post-footer'>

Aşşağıdaki kodu da kopyalayıp yukarıda bulduğumuz koddan önceki kısma yapıştırıyoruz.


<iframe allowTransparency='true' expr:src='&quot;http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=&quot; + data:post.url + &quot;&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&amp;width=100&amp;action=like&amp;font=arial&amp;colorscheme=light&quot;' frameborder='0' scrolling='no' style='border:none; overflow:hidden; width:450px; height:40px;'/>


Blogger Sayfasına Facebook Beğen Butonu Ekleme için “2 yorum” bulunmaktadır.

  1. Facebook Beğenileri Gizleme – Nasıl Yapılır?
    https://www.dogushan.com/facebook-begenileri-gizleme-nasil-yapilir/
    En büyük sosyal paylaşım ağlarından birisi olan Facebook, gün geçtikçe üye sayısını da sürekli olarak artırmaktadır. Özellikle paylaşımları beğenme üzerine kurulu olan sosyal paylaşım sitesinde, kullanıcılar beğendikleri paylaşımların görünmemesini isteyebilmektedir. Arkadaş ya da diğer kişiler tarafınca yaptıkları eylemlerin ana sayfa üzerinde gözükmemesini isteyen kişilerin sayısı oldukça fazla olduğundan dolayı, facebook beğenileri gizleme yöntemleri son dönemlerde oldukça yararlı bilgilendirmeler arasında yerini almıştır.

    YanıtlaSil