Blogunuza Rastgele Konu Gadgeti Ekleyin

22 Ocak 2013 Salı tarihinde yazılmıştır.

Merhaba sevgili Alaaddin AKITIR takipçileri...


Bloğumuza çektiğimiz trafik kadar gelen ziyaretçilere kaliteli içerik sunmak ta çok önemlidir. Mesela ziyaretçi bir konu okurken gadget bölümünde sizin blogunuzdan bir konu başlığı dikkatini çekerse okuduğu konu bittikten sonra o sayfayı ziyaret etmek ister.Böylece sizde yazılarınızın okunma oranını yükseltirsiniz.

Sizler için blogda karışık konu başlıklarını gösteren ziyaretçileri rahatsız etmeyen fakat bir o kadarda dikkat çeken gadget kodu vericem. Bu kodu faydalı bulacağınızı düşünüyorum.


Kurulumu; Blogger > Yerleşim > Gadget Ekle > HTML/JAVASCRİPT > Bu kodu içine yapıştıracaksınız > Kaydet >

<script type="text/javascript">var randarray=new Array();var l=0;var flag;var numofpost=10;function randomposts(json){var total=parseInt(json.feed.openSearch$totalResults.$t,10);for(i=0;i<numofpost;){flag=0;randarray.length=numofpost;l=Math.floor(Math.random()*total);for(j in randarray){if(l==randarray[j]){flag=1}}if(flag==0&&l!=0){randarray[i++]=l}}document.write('<ul>');for(n in randarray){var p=randarray[n];var entry=json.feed.entry[p-1];for(k=0;k<entry.link.length;k++){if(entry.link[k].rel=='alternate'){var item="<li>"+"<a href="+entry.link[k].href+">"+entry.title.$t+"</a></li>";document.write(item)}}}document.write('</ul>')}</script><script src="/feeds/posts/summary?alt=json-in-script&amp;start-index=1&amp;max-results=1000&amp;callback=randomposts" type="text/javascript"></script>

Blogunuza Rastgele Konu Gadgeti Ekleyin için “0 yorum” bulunmaktadır.