Twitter Takipçi Siteleri Kullanım Klavuzu

26 Aralık 2012 Çarşamba tarihinde yazılmıştır.

Twitter Takipçi Siteleri Yardım  Resimli Anlatım

Twitter takipçi arttırma siteleri ile yeni tanışan arkadaşlar için hazırladığım bu resimli anlatım Takipçi Havuzu, gslitakipçi, Takipçi Dünyası ve benzeri Takipçi Arttırma siteleri için geçerlidir.


Twitter Takipçi Arttırma Resimli anlatım
1 -- Takipçi arttırma sitesine gidip 1 numaralı resimde gösterdiğim gibi Twitter ile giriş yap butonuna tıklıyoruz.

Twitter Takipçi Arttırma Resimli anlatım

Takipçi sitesi bizi Twitter uygulamasına izin vermemiz için resimde gördüğünüz sayfaya Twitter uygulamasına yönlendirecek   uygulamaya izin verdikten sonra Twitter uygulaması bizi takipçi sitesine geri yönlendirecek.

Twitter Takipçi Arttırma Resimli anlatım
Takipçi sitesinin twitter uygulamasına izin verip tekrar geri yönlendirildiğimizde artık 3 numaralı resimde görüldüğü gibi Takipçi kazanmaya başla butonuna tıklayıp ücretsiz takipçilerimizi kazanabiliriz.

Twitter Takipçi Arttırma Resimli anlatım
4 Numaralı resimde gördüğünüz gibi listeyi yenile linkine tıklayıp karşınıza takipçi sitesindeki Twitter kullanıcılarının profil resimleri gelene kadar bekleyin resimler geldiğinde liste yenilenmiştir.


Twitter Takipçi Arttırma Resimli anlatım
5 -- Liste yenilendiğinde 5 numaralı resimde gösterilgi gibi tekrar Takipçi Kazanmaya Başla butonuna tıklayın ta ki kredileriniz
sıfır kalana kadar.
Takipçi Arttırma Sitelerini kullanmayı bilmeyen arkadaşlarımız da artık öğrendiğine göre geriye Twitter Takipçi Siteleri Rehberi isimli yayınımıza gidip listedeki takipçi sitelerini birer birer ziyaret edip ücretsiz Takipçi Kazanmak kaldı.

Twitter Takipçi Siteleri Kullanım Klavuzu için “0 yorum” bulunmaktadır.